Over Ons

Wij heten u van harte welkom in onze webshop love-toys.nl.

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan erotische artikelen, lingerie, bondage en sm-artikelen. Voor zowel vrouwen als mannen hebben wij een ruime keuze.

Elke dag voegen wij nieuwe artikelen toe aan ons assortiment, welke u op de startpagina van love-toys.nl terugziet, Elk bezoek is dus weer anders en verrassend.

Bovendien hebben wij ook regelmatig acties. De ene keer met extra gratis artikel bij elke bestelling, en de andere keer betaalt u geen verzendkosten. Reden genoeg om ons regelmatig te bezoeken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief loont. Zo brengen wij u als eerste op de hoogte van acties en kortingen. Vergeet dus niet u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Kwaliteit en aandacht voor de klant staat bij ons voorop. Wij garanderen een snelle en discrete levering van uw bestelling. En u kunt zelf aangegeven hoe u uw bestelling wilt ontvangen. 

Om u snel van dienst te zijn kunt u ons op verschillende manieren bereiken,
Tijdens kantooruren (09.00- 18.00 uur) zijn wij telefonisch bereikbaar op
tel.nr. +31 (0)78-7600777.
Buiten deze tijden, of als u liever via de mail contact met ons wilt hebben, zijn wij bereikbaar via de contactpagina op onze website, of via verkoop@love-toys.nl
Wij zullen u uiteraard zo snel mogelijk van antwoord voorzien.

Love-Toys.nl is onderdeel van Fashiondistrict. De algemene voorwaarden van Fashiondistrict zijn ook van toepassing op Love-Toys.nl
Deze zijn te bekijken en te downloaden via de website.

Onze gegevens zijn:
LoveToys.nl (onderdeel van Fashiondistrict)
Wilgenhof 51 (géén bezoekadres)
3355 PE Papendrecht
KvK: 64247562
tel.nr.: 078-7600777
E-mail: verkoop@love-toys.nl